Betingelser & Vilkår

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre priser pga. trykfejl og evt. prisforskelle.
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til ePay og dermed i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Prontopizza.dk.

Det muligt at betale online med følgende betalingsmidler:
  • American Express
  • Dankort
  • eDankort
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Elektron
Forbehold for ændringer:
Prontopizza.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, priser og produkter, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
Misbrug:
Misbrug af Prontopizza.dk medføre til politianmeldelse.
Oplysningerne:
Oplysningerne du giver Pronto Pizza (navn, adresse, fastnet telefon, mobiltelefon, e-mail) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil naturligvis ikke blive videregivet til andre.
IP og Cookies:
Når du besøger Prontopizza.dk, logger vi din IP nr. hos os og nogle tilfælder gemme vi en lille fil 'cookie' i din computer for at forbedre service. De oplysninger hverken vidergives eller sælges.
Dit ansvar:
Det er dit ansvar at oplysningerne er korrekt både ved udbringning og afhentning.
Leveringstid ved udbringning og afhentning:
Vi forbeholder os til enhver tid ret til at ændre og opdatere leveringstid ved Hent-selv eller udbringning pga. særlig travlhed eller vejret.
Fortrydelsesret:
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af madvarer.